2011. július 29., péntek

Gutman Bea: Családi boldogság, családi poko - Jelenlegi ára: 2 860 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Családi boldogság, családi pokol? A könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Korunk legnagyobb szabású, kevés kivétellel talán mindenkit érintő kollektív terhe a magánélet, különösen a párkapcsolat és együttélés klasszikus formáinak egyre nyilvánvalóbb felbomlása, jobb esetben is megkérdőjeleződése. Az önkéntes és kényszerű szinglik száma ugrásszerűen nő, s ezzel párhuzamosan a házasságkötések (és persze a születendő gyermekek) száma évről évre csökken. Akik mégis bevállalnak egy másik embert az életükbe, sokszor nem lépnek túl az élettársi viszonyon - se szeri, se száma az elvált, kereső, megkeseredett, bizalmatlan és sérült embernek. Ezeket a tipikus jelenkori családi problémákat veszik górcső alá a Mesterkurzus előadói: csupa, a maga területén komoly szaktekintélynek számító lélekbúvár, gyógyító. A tárgyalt témák között (sok egyéb mellett) olyanokat találunk, mint a szülő és gyerek közötti viszony, a családi pokol titkolása, a boldogság kritériumai - és alkalmatlanságunk okai, a múltból, tradíciókból eredő bajok, családi játszmáink és örökségünk, a szeretet hiányának okai. Az előadók között találjuk Ranschburg Jenőt, Csernus Imrét, Tari Annamáriát, Vekerdy Tamást, Popper Pétert, Czeizel Endrét, Mohás Líviát és kollégáikat, akiknek rövid szakmai életrajza zárja a széles körben ajánlható, érdekfeszítő kötetet. ISBN: 978-963-9971-02-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 860 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:58
. Gutman Bea: Családi boldogság, családi poko - Jelenlegi ára: 2 860 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése